hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Akdeniz Belediyesi çöp konteynırlarını yeniliyor

    Akdeniz Belediyesi çöp konteynırlarını yeniliyor
    expand

    Akdeniz Belediyesi çöp konteynırlarını yeniliyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA)-MERSİN'de, Akdeniz Belediyesi, halk sağlığının korunması ile temiz ve sağlıklı bir kent için eskiyen çöp konteynerlerini yenisiyle değiştiriyor.
    Temiz ve sağlıklı bir çevre ve kent için güçlendirilmiş araç ve ekipman ile 7 gün 24 saat hizmet veren Akdeniz Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, ilçe genelinde bulunan ve zaman içinde eskiyen, ömrünü tamamlayan çöp konteynırlarını yenilemeye devam ediyor.
    Akdeniz ilçe genelinde devam eden çöp konteynırlarının değişimi kapsamında, Çevre Koruma Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından insan, araç ve işyeri yoğunluğun çok olduğu Kuvvai Milliye , Mehmet Akif Ersoy ile Fabrikalar Caddesi üzerinde bulunan eski çöp konteynerleri yenileri ile değiştirildi.
    Akdeniz sakinlerinden gelen taleplerin yanı sıra, görevli ekiplerin sahadaki incelemelerinde, ömrünü tamamladığı veya zarar gördüğü tespit edilen çöp konteynerleri de yenileri ile değiştiriliyor.
    Yeniden kullanılabileceği belirlenen konteynerler ise, belediyenin makine ikmal sahasında tadilattan geçirilip ihtiyaç duyan sokaklara konuyor. Bu sayede Akdeniz Belediyesi, önemli bir maliyetten de kurtulmuş oluyor.
    Öte yandan, koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında ekipler, tüm ilçe genelinde bulunan çöp konteynırlarını ilaçlı su ile yıkayıp dezenfekte etmeye de aralıksız devam ediyor.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow