hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Akdeniz yeni parklar kazanıyor, mevcut parklar yenileniyor

    Akdeniz yeni parklar kazanıyor, mevcut parklar yenileniyor
    expand

    Akdeniz yeni parklar kazanıyor, mevcut parklar yenileniyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA)-MERSİN'de, Akdeniz Belediyesi; bir yandan ilçede parkların sayısını arttırırken, mevcut park ve yeşil alanlara yönelik bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını da plan ve program dâhilinde aralıksız gerçekleştiriyor.
    Akdeniz Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, vatandaşların ortak kullandığı park ve yeşil alanlara yönelik bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına devam ediyor. Huzurkent Köselerli Mahallesi’nde yeni bir parkın yapımına da başlayan ekipler, aynı mahallede Şehit Topçu Piyade Uzman Çavuş Mehmet Şahin Parkı’nı ise yeniledi.
    Ümit Yaşar Oğuzcan Parkı’nda kuruyan ağaçların yerine yenilerini diken park ve bahçeler ekipleri; Yaşar Kemal ve Servi Parkı ile diğer birçok parkta bulunan ve zaman içinde eskiyen çöp kovalarını da yenileri ile değiştirdi. Ümit Yaşar Oğuzcan Parkı’nda da bakım, onarım ve tabela tadilatı yapan ekipler, parkların bank, oyun grupları ve spor aletleri ve aydınlatma ekipmanları ile su şebekelerini de yeniledi.
    Akdam İlkokulu’nun bahçesi içine kamelya yerleştirilmesi için yer de hazırlayan Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı saha ekipleri, Akdeniz ilçe sınırlarında bulunan onlarca parkta da budama, temizlik, bakım ve onarım çalışması gerçekleştirdi.
    Adanalıoğlu, Adnan Menderes, Gündoğdu, Huzurkent, İhsaniye, Karacailyas, Karaduvar, Müfide İlhan, Puğkaracadağ, Şevket Sümer ve daha birçok mahallede bulunan park ve yeşil alanları da elden geçiren görevli ekipler; belirledikleri plan ve program kapsamında ve vatandaşların talepleri doğrultusunda, yeni parkların yapımına; ayrıca mevcut park ve yeşil alanların her türlü bakım ve onarımına devam edecek.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow