hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Akdeniz’de asfalt çalışmaları devam ediyor

    Akdeniz’de asfalt çalışmaları devam ediyor
    expand

    Akdeniz’de asfalt çalışmaları devam ediyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA)-MERSİN’de Akdeniz Belediyesi, Siteler Mahallesi'nin 11 sokağında asfalt ve kaldırım çalışması yaptıi

    Akdeniz Belediyesi Fen İşleri ekipleri, Siteler Mahallesi’nin 11 sokağında kaldırım ve asfalt çalışması yaptı. Ayrıca, Şahutoğlu Mahallesi'nin sokakları da bitümlü sıcak asfaltla kaplanıp yenilendi.

    Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mustafa Gültak, iş makinesinin üzerine çıktı, dökülen asfaltın kalitesi ve kalınlığını kontrol etti. Her yıl çalışmaları sürdüreceklerini belirten Gültak, "Abdullah Şahutoğlu, Bekirde, Civanyaylağı gibi bölgelerimiz hakikaten çok ihmal edilmişti. Buralara öncelik verdik ve sıkıntılı bölgeleri bitirdik. İhtiyaç duyan tüm mahallelerimizde asfaltlama çalışmamız devam edecek. Beş yılın sonuna geldiğimizde de Akdeniz’de asfalt ve kaldırım eksiği olan mahalle bırakmayacağız” dedi.

    Başkan Gültak; asfalt ve kaldırım çalışması yapılırken, eskiyen asfalt ve kaldırımların sökülerek altyapının iyileştirildiğini, sokağın kotunun da evlerin seviyesinin altına getirildiğini, böylelikle sel baskınlarının önlenmiş olduğunu belirtti. Başkan Gültak; “Bundan sonra Akdeniz’de yapılan iş ve hizmetler, göz boyamak için yapılmayacak. Yapmışken gerçekten güzel ve kaliteli şeyler yapmak istiyoruz. Akdeniz halkı her şeyin en iyisine layıktır. Kalan 4 yıl içerisinde Akdeniz’e ve vatandaşlarımıza inşallah çok daha güzel hizmetler sunacağız" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow