hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Akdeniz'de asfalt yama, kaldırım yenileme, yol açma çalışmaları sürüyor

    Akdenizde asfalt yama, kaldırım yenileme, yol açma çalışmaları sürüyor
    expand

    Akdeniz'de asfalt yama, kaldırım yenileme, yol açma çalışmaları sürüyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA)-AKDENİZ Belediyesi, merkez ve kırsal bölge ayrımı yapmadan ihtiyaç duyan tüm mahallelerde asfalt yama, kilitli parke taşı kaplama, spor sahaları ile kaldırım yenileme ve yol açma çalışmalarına devam ediyor.
    Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, gerek sahada yaptıkları incelemeler sonucu, gerekse de muhtarlar ve vatandaşlardan gelen talepler üzerine asfalt yama, kaldırım yenileme ve tarım yolu açma hizmetlerini aralıksız gerçekleştiriyor. Kiremithane Mahallesi’nde kilitli parke taşı tamiratını tamamlayan ekipler, Limonlu ve Camili mahallelerinde de asfalt yama çalışması yaptı. Çay Mahallesi’nde kurulan pazar yerine beton dökme işlemini bitiren ekipler, mahalle evinin çevre duvarını boyadı.
    Kürkçü Mahallesi’nde kilitli parke taşı döşeme işine devam eden ekipler, yenilenecek sokakların harç işine başlarken, kumlamaların ardından sokaklar yenilenecek. Bir diğer ekip ise, Adanalıoğlu Limonlu Mahallesi’nde asfalt yama çalışması gerçekleştirirken, Okan Merzeci Parkı Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) önünde de kilit taşlarının döşenmesi yapıldı.
    Çilek Mahallesi’nin birçok sokağında yıpranan asfaltı söken ekipler, burada da kaplama çalışması gerçekleştirdi. Otoban’ın Camili Mahallesi bağlantı yoluna da baypas döküp arazöz ile sulamasını yapan ekipler, Özgürlük Mahallesi Tırmıl Tepe hayvan pazarı ile Çay Mahallesi’nde de molozların alımını yaptı.
    Bekirde Kültür Sanat Evi’nin önünü, çocuk oyunları için rengârenk boyayan ekipler, Akyüz Parkı’nda bulunan potaları da bakımdan geçirip boyadı; Yaşar Kemal Parkı’nın bordür taşlarını boyayıp yeniledi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow