hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Akdeniz’de park ve yeşil alanlar ilaçlanıyor

    Akdeniz’de park ve yeşil alanlar ilaçlanıyor
    expand

    Akdeniz’de park ve yeşil alanlar ilaçlanıyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA)- MERSİN'de Akdeniz Belediyesi, kontrollü sosyal hayat ile birlikte insanların uğrak yerlerinden biri olan park ve yeşil alanlara yönelik bakım ve ilaçlama çalışmalarını yoğunlaştırdı.

    Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, çocukların daha sağlıklı ve güvenli bir ortamda oyun oynayıp eğlenebilmeleri amacıyla, 2 Temmuz Madımak Barış ve Kardeşlik Parkı’nda bulunan ağaç, çiçek ve çalıları zararlı böceklere karşı ilaçladı. Ekipler, parkta bulunan ve can güvenliği açısından risk yaratan ağaçları da budadı. Çalışmalar sayesinde parkta bulunan ağaç ve yeşil alanlar baştan sona yenilenip daha düzenli bir görünüme kavuştu.

    Park ve yeşil alanlarda her türlü zararlı böceğe karşı ilaçlama çalışmalarının başlatıldığını kaydeden Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, “Doğamıza, yeşil varlıklarımıza ve çevremize sahip çıkmak, daha doğal, temiz ve sağlıklı bir çevrede yaşam hakkını korumak ve sürdürmek amacıyla Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz büyük bir özenle hizmet ve çalışmalarını sürdürüyor. Parklarımızda başlattığımız ilaçlama çalışmaları sayesinde, bir yandan yeşil varlıklarımızı her türlü zararlı böceğe karşı korurken, ağaçlar, çiçekler ve her türlü bitki de daha yeşil, sağlıklı ve temiz bir görünüme kavuşuyor” dedi.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow