hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Yılmaz, muhtarlarla bir araya geldi

    Başkan Yılmaz, muhtarlarla bir araya geldi
    expand

    Başkan Yılmaz, muhtarlarla bir araya geldi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA)-MERSİN'de, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, ilçedeki mahalle muhtarlarıyla buluştu.
    Osmaniye Mahallesi'nde gerçekleştirilen programda belediye meclis üyeleri ve mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, istek ve taleplerini dinledi.
    Başkan Yılmaz, önceliklerinin her zaman hemşerilerine kaliteli hizmet sunmak olduğunu dile getirerek, "Toroslarımız'da gerçekleştirdiğimiz hizmet maratonumuzda en büyük motivasyon kaynağımız halkımızın memnuniyetidir. Hemşerilerimizin Toroslar'da yaşamaktan mutlu olabilmeleri için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Muhtarlarımız da bizim mahallelerimizdeki gözümüz, kulağımız. Toroslarımız'ın daha yaşanılabilir ve daha modern bir ilçe olabilmesi için muhtarlarımızla birlikte kentimize hizmet ediyoruz. İlçemizde ortaya koyduğumuz başarı hepimizin başarısıdır" diye konuştu.
    Mahalle muhtarları da pandemi döneminde verdikleri destek ve alınan başarılı önlemler dolayısıyla Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'a ve ekibine teşekkür ederek; "İlçemiz, pandemi sürecini en iyi şekilde yöneten bölgelerden bir tanesi. Bu konuda hassasiyetle çalışan ve hemşerilerinin her an yanında olan Başkanımız Atsız Afşın Yılmaz'a ve değerli ekibine teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow