hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Yılmaz'dan, tedbir çağrısı

    Başkan Yılmazdan, tedbir çağrısı
    expand

    Başkan Yılmaz'dan, tedbir çağrısı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mustafa ERCAN/MERSİN, (DHA)-MERSİN’de, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Sağlık Bakanlığı'nın, kentte koronavirüs vakalarının 2 haftada yüzde 100 artış gösterdiği 5 il arasına girdiğini açıklaması üzerine vatandaşlara 'tedbir' çağrısı yaptı.
    İlçedeki esnafları ziyaret ederek, taleplerini dinleyen Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, kısıtlama ve tedbirlerin toplum sağlığını korumak adına önemli olduğunun altını çizdi ve bu süreçten en çok etkilenen kesim olan esnafın yanında olduklarını kaydetti.
    Virüsle mücadelenin sona ermediğine dikkat çeken Başkan Yılmaz, esnaf ve vatandaşlardan maske kullanımı, sosyal mesafe ve hijyen konusunda dikkatli davranılmasını istedi.
    Esnafa hayırlı işler ve bol kazançlar da dileyen Başkan Yılmaz; "Esnafımız, ekonomimizin bel kemiği. Toroslar Belediyesi olarak esnafımızın daima yanındayız. Pandemi süresince ilçe genelinde yaptığımız hijyen ve dezenfekte çalışmalarının yanında esnafımıza da bu konuda destek olduk. Hepimize düşen görev salgın tamamen bitinceye kadar alınan tedbirlere riayet etmektir. İnşallah bu tedbirlere harfiyen uyarak daha sağlıklı günlere kavuşacağız. El birliğiyle bu süreci aşacağız" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI
     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow