hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Gençlerin ardından bu kez anneleri yaz kampına gitti

    Gençlerin ardından bu kez anneleri yaz kampına gitti
    expand

    Gençlerin ardından bu kez anneleri yaz kampına gitti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA)- MERSİN'de Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nce hayata geçirilen 'Anne-Kız Projesi' kapsamında, 50 anne ile kızlarını, Silifke’ye Yaz Kampı’na uğurladı.
    Akdeniz Belediyesi, sosyal ve kültürel içerikli proje ve hizmetlere imza atmaya, bu sayede dezavantajlı vatandaşları sevindirmeye devam ediyor. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün de desteği ile geçen yıl 400 öğrencinin, bu yıl da Pandemi nedeniyle 100 öğrencinin ücretsiz tatile gönderildiği Silifke Kampı’na, bu kez de anneler ile kızları gönderildi.
    Silifke kampına hareket öncesi, belediye merkez binası önünde gerçekleşen uğurlama törenine, Başkan Gültak da katıldı. Gençlerin ardından annelerinin de kapma gönderildiğini söyleyen Başkan Gültak “Silifke kampına, daha önce gençlerimizi göndermiştik. Bu gün de ailelerimizi yolluyoruz. Projemizin adı Anne-Kız Projesi. Anneler ile kızlarını kampa yolluyoruz. Yarın, ben de eşimle birlikte orada olacağım.  Ailelerle görüşüp sohbet edeceğiz. Bu projelerimiz devam edecek. Eylül – Ekim ayları içerisinde de, hayatında hiç tatile çıkma imkânı olmamış yaşlı çiftleri aynı kampta ağırlayacağız. Belediye olarak, sosyal projelere imza atmaya devam ediyoruz. Akdeniz’in dezavantajlı gençleri ve ailelerimizin yanında yer almaya devam edeceğiz. Annelere ve kızlarına şimdiden iyi tatiller diliyorum” şeklinde konuştu.
    Konuşmaların ardından anneler ile kızları, maskelerini takarak ve hazırladıkları valizleri alarak Silifke kampına gitmek üzere otobüslere bindiler.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow