hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mersin'de zabıta ekipleri pazarda maske ve eldiven dağıttı

    Mersinde zabıta ekipleri pazarda maske ve eldiven dağıttı
    expand

    Mersin'de zabıta ekipleri pazarda maske ve eldiven dağıttı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA)- MERSİN'in merkez Akdeniz ilçesinde zabıta ekipleri semt pazarlarındaki vatandaşlara maske ve eldiven dağıtıp sosyal mesafe kuralına uymaları konusunda uyarılarda bulundu.
    Akdeniz Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, İçişleri Bakanlığı'nın koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında yayınladığı genelge gereği, Akdeniz ilçe sınırlarında kurulan semt pazarlarında bu kez vatandaşlara yönelik çalışma yaptı.

    Ekipler, alışveriş için gelen vatandaşlara maske ve eldiven dağıtımı yaptı. Her bir pazar tezgahı arasında en az 3 metre mesafe aralığını da denetleyen zabıta ekipleri, ayrıca, esnafın da eldiven ve maske kullanımlarını denetledi.
    Zabıta Müdürü Ufuk Sivaslıoğlu, korona virüs salgının önlenmesi ve kişisel hijyen tedbirlerinin alınması konusunda 7 gün 24 saat görev başında olduklarını belirterek, "İçişleri Bakanlığı’nın genelgesi kapsamında ilçemizde bulunan 19 semt pazarında maske, sosyal mesafe ve eldiven kontrollerini yapıyoruz. Pazarcılarımıza da vatandaşların ürünlere dokunmaması konusunda uyarıda bulunuyoruz, uymayanlar hakkında da cezai işlem yapıyoruz" dedi.

    FOTOĞRAFLI-GÖRÜNTÜ

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow