hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Pazarcılar Odası yeni binasına kavuştu

    Pazarcılar Odası yeni binasına kavuştu
    expand

    Pazarcılar Odası yeni binasına kavuştu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA)- MERSİN'de 34 yıldır faaliyet gösteren, bin 500 üyeli Pazarcılar Esnaf Odası, Akdeniz Belediyesi'nin desteğiyle yeni binasına kavuştu.
    Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Abdulhalim Batur, 34 yıldır faaliyet gösteren odaya kayıtlı esnaflar adına bir yer kazanmak için yılladır büyük uğraş ve mücadeleler verdiklerini, Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’ın büyük desteği sayesinde bir binaya kavuştuklarını dile getirdi.
    34 yıldır faaliyet gösteren odanın bugüne dek kendine ait bir yeri, bir binası olmadığını kaydeden Batur, "2018 yılı seçiminde başkan seçildikten sonra, başta Akdeniz Belediye Başkanımız Muhammed Mustafa Gültak olmak üzere, merkez 4 ilçe belediye başkanımızla görüşmeler yaptık, hazırladığımız projeleri sunduk. Bugün, bin 500 üyeli Mersin Pazarcılar Esnaf Odası’nın bir oda binasına sahip olmasının baş mimarı Akdeniz Belediye Başkanımız Mustafa Gültak’tır. Kendisine, pazarcı esnafı ve ailelerimiz adına şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum. Allah kendisinden razı olsun” diye konuştu.
    MER-İN İş Merkezi'nde açılan yeni binada, başkanlık odası, yönetim kurulu toplantı salonu ile konferans salonu, idari işler bölümü, misafir ağırlama bölümü, mutfak, mescit ve diğer eklentiler bulunuyor.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow