hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Anamur BİLSEM'den İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne siperlik

    Anamur BİLSEMden İlçe Emniyet Müdürlüğüne siperlik
    expand

    Anamur BİLSEM'den İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne siperlik

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mithat ÜNAL/ANAMUR (Mersin),(DHA)- MERSİN'de Anamur İlçe Milli Eğitim bünyesinde kurulan Anamur Bilim ve Sanat Merkezi'nde (BİLSEM) üretilen koruyucu siperlikler İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne teslim edildi. 


    Yeni tip koronavirüs salgınıyla mücadeleye destek vermek amacıyla BİLSEM'de üç boyutlu yazıcılarda koruyucu siperlik üretildi. Polis ekipleri için üretilen koruyucu siperlikler İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Mercan tarafından İlçe Emniyet Müdürü Ertuğrul Ekici'ye teslim etti. 

    BİLSEM Müdürü Yusuf Köse, öğretmenlerle hafta sonu dahil ara vermeden üretime devam edeceklerini, ihtiyaç sahibi meslek grupları için üretilen siperliklerin hızlıca ulaştırılacağını belirtti.

    Anamur İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Mercan ise emeği geçen öğretmenlere teşekkür ederek, "Gerek güvenlik güçlerimize, gerekse şu anda hizmet vermeye devam eden tüm çalışanlara bu ürünler ulaştırılmaya devam edecektir. Bizleri korumak için canları pahasına görevlerini yerine getiren emniyet teşkilatımızı her zaman anmak ve yanlarında yer almak, bizim gönül borcumuzdur" diye konuştu.

    İlçe Emniyet Müdürü Ertuğrul Ekici de siperliklerin kendileri için büyük önem taşıdığını belrterek emeği geçenlere teşekkür etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow