hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Gazetecilerden Emniyet Müdürü Güngör'e taziye ziyareti

    Gazetecilerden Emniyet Müdürü Güngöre taziye ziyareti
    expand

    Gazetecilerden Emniyet Müdürü Güngör'e taziye ziyareti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mithat ÜNAL/ANAMUR(Mersin), (DHA)- MERSİN’in Anamur ilçesinde Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zümrüt Cömertler ve yönetim kurulu üyeleri, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Güngör ile bir araya gelerek taziye dileklerini iletti.
    Cemiyet Başkanı Zümrüt Cömertler, yönetim kurulu üyeleri Mithat Ünal, Tahsin Ünlü, Kazım Kılıç ve İbrahim Polat ile birlikte, geçtiğimiz günlerde Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi’nin makamında uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit olması nedeni ile İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Güngör’ü makamında ziyaret etti. Cemiyet Başkanı Cömertler, yaşananlar nedeni ile üzüntülerini paylaşarak, bir daha böyle olayların yaşanmaması temennisiyle başsağlığı dileklerini iletti.
    Olaydan duyduğu derin üzüntüyü dile getiren Güngör, gece gündüz sürekli omuz omuza vererek çalıştıkları ekip arkadaşlarının, aynı kutsal amaca hizmet eden kardeşler olduğunu belirterek, olaya neden olan anlaşmazlığın ne olursa olsun böyle bir sonucun asla kabul edilemez olduğunu söyledi. Güngör, "Teşkilatımız başarılı bir üyesini üzücü bir şekilde kaybetmiştir. Ama şunu herkes bilsin ki bu teşkilatta Aytuğ’lar bitmez. Değerli arkadaşımızın makamı cennet olsun" dedi.

     

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow