hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Miniklerden hayvan sevgisi

    Miniklerden hayvan sevgisi
    expand

    Miniklerden hayvan sevgisi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mithat ÜNAL/BOZYAZI(Mersin), (DHA) MERSİN Büyükşehir Belediyesi Bozyazı Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi, küçük yaşta hayvan sevgisi ve bilincinin aşılanması, çocukların hayvanlarla dostluk kurması amacıyla gerçekleştirilen ziyarette, minik öğrenciler, can dostları sokak hayvanları ile bir araya gelmekten keyif aldı.
    Büyükşehir Belediyesi tarafından Bozyazı’da hizmet veren ve sokak hayvanlarının bakım ve rehabilitasyonlarının yapıldığı Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi, kreş öğrencileri tarafından ziyaret edildi. Kedi ve köpekleri görünce heyecanlanan ve onları sevmek isteyen minik öğrenciler, sevimli dostlarıyla geçirdikleri dakikaların tadını çıkardı.
    Çocuklarda hayvan sevgisinin oluşması amacıyla öğretmenleri eşliğinde merkezde bulunan sokak hayvanlarını görmeye gelen öğrenciler, özellikle yavru köpekleri görünce, yanlarında ayrılmak istemedi. Ziyaret sırasında yaklaşık 40 kişiden oluşan minik öğrencilere, veteriner hekim tarafından da bilgi verildi. Sokak hayvanlarının kısırlaştırılarak, gerekli tedavilerini yapıldığı ve onlar için her türlü imkanın sağlandığı merkezi vatandaşlar ve öğrenciler ziyaret edebiliyor. Vatandaşlar, sokak hayvanları için gerekli her türlü hizmetin sunulduğu bakımevi ve rehabilitasyon merkezinden kedi veya köpek de sahiplenerek, onlara sıcacık bir yuva ve dost olabiliyor.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow