hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Erdemli Belediyesi’nden çiftçilere destek

    Erdemli Belediyesi’nden çiftçilere destek
    expand

    Erdemli Belediyesi’nden çiftçilere destek

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mehmet DOĞANER/ERDEMLİ(Mersin), (DHA)-MERSİN’de, Erdemli Belediyesi çiftçilerin bahçe ve seralarından çıkan atık malzemeleri toplayarak çiftçilere büyük kolaylık sağlıyor.
    Erdemli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri sıfır rakımdan 2 bin 500 rakıma kadar her alanda çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekiplerin bu kez çalışma adresi ise Koyuncu Mahallesiydi. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çiftçiler için büyük bir yük ve maliyet doğuran başta dal parçası ve domates dalları olmak üzere budanan bahçe dallarını yerinde alıyor. Ekipler yaptığı bu çalışmayla çiftçilere büyük bir kolaylık sağlıyor.
    Üreten bir Erdemli’nin önünde hiçbir engelin duramayacağını dikkat çeken Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu,  üretim politikalarına büyük önem verdiklerini söyledi. Başkan Tollu, "Biz, belediye olarak sıfır rakımından 2500 rakımına kadar hayatın her alanında üreten ekonomi politikalarını uyguluyoruz. Üreticimizin,  çiftçimizin önündeki bütün engelleri kaldırıyoruz. Onların taleplerine var gücümüzle yetişmeye çalışıyoruz. Bu, kimi zaman dijital dünyada yaptığımız çalışmalarla oluyor, kimi zaman ise bahçelerden çıkan dalları almaya kadar uzanıyor.  Biz diyoruz ki, üreten Erdemli’nin önünde hiçbir engel duramayacak" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow