hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Erdemli doğalgazda ısrarlı

    Erdemli doğalgazda ısrarlı
    expand

    Erdemli doğalgazda ısrarlı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mehmet DOĞANER/ERDEMLİ(Mersin), (DHA)-MERSİN’de Erdemli Belediyesi, ilçeye doğalgazın bir an önce getirilmesi için çalışmalarını ve görüşmelerini sürdürüyor.
    Erdemli Belediyesi, Mart ayı meclis toplantısını pandemi kurallarına uygun şekilde gerçekleştirdi. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu başkanlığında gerçekleştirilen Mart ayı toplantısında, gündemde yer alan maddeler görüşüldü. Toplantıda doğalgaz konusunda yapılan görüşmeler neticesinde, süreci hızlandıracak kararlar alındı.
    Erdemli’nin en önemli ihtiyaçlarından birinin doğalgaz olduğunu belirten Belediye Başkanı Tollu, yapılan görüşmeler neticesinde konunun en kısa sürede sonuca ulaşacağının altını çizdi. Başkan Tollu, "Mart ayı meclis toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantımızda aldığımız kararlarla, kentimize daha iyi hizmet edeceğiz. Malumunuz biz, bosyal belediyecilik anlayışı ile birçok alanda ilçemiz için proje üretmekteyiz. Bu projeleri hayata geçirirken de yeni kararlar almakta ve kentimiz için en doğru yatırımları yapmaktayız. Kamu kaynaklarını en doğru ve en verimli şekilde kullanabilmek adına her kararın üzerinden defalarca geçmekteyiz. Özellikle ilçemize doğalgazın getirilmesi konusunda aylardır temaslarda bulunuyor, bakanlarımızla görüşüyoruz. İnşallah sürecin hızlanması adına elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz. Aldığımız bu kararların, vatanımıza ve milletimize hayırlar getirmesini dilerim" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow