hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Erdemli kış aylarına hazırlanıyor

    Erdemli kış aylarına hazırlanıyor
    expand

    Erdemli kış aylarına hazırlanıyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mehmet DOĞANER/ERDEMLİ(Mersin), (DHA)- MERSİN’in erdemli ilçesinde belediye, kış aylarında yaşanabilecek su taşkın riskini ortadan kaldırmak için dereleri temizliyor.
    Erdemli Belediyesi, Kocahasanlı Mahallesinde bulunan derede gerçekleştirdiği temizleme çalışmalarıyla, su taşkınlarına karşı önlemini aldı. Kış mevsiminde yaşanabilecek su taşkınları ile ortaya çıkabilecek olumsuz etkileri ortadan kaldırmak için su kanallarında, dranaj hatlarında ve derelerde çalışma yürüten ekipler, gerçekleştirdiği dere temizleme faaliyeti ile olası felaketlerin önüne geçiyor.
    Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ilçede bulunan su kanalları, dranaj hatları ve derelerde temizleme faaliyeti gerçekleştirdiklerini belirterek, "Kış aylarında yaşanan yoğun yağış sebebi ile tıkanan hatların, su taşkınlarına sebep olmaması ve vatandaşlarımızın hayatını olumsuz yönde etkilememesi için çalışma yürütüyoruz. Bu kapsamda Kocahasanlı Mahallesinde bulunan derede de temizleme faaliyeti gerçekleştirdik. Amacımız vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltmek" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow