hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Erdemli’de eczaneler dezenfekte edildi

    Erdemli’de eczaneler dezenfekte edildi
    expand

    Erdemli’de eczaneler dezenfekte edildi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mehmet DOĞANER/ERDEMLİ(Mersin), (DHA)-MERSİN’in Erdemli ilçesindeki eczaneler korona virüs nedeni ile dezenfekte edildi.
    Erdemli Belediyesi, korona virüs salgınına karşı mücadele kapsamında dezenfekte için oluşturulan özel ekipler, ilçede bulunan eczanelerin dışında ve içerisinde dezenfeksiyon çalışması yaptı.
    Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, korona virüs ile ilgili tedbir ve önleyici eylem planı uyguladıklarını belirterek, ilçenin her noktasında dezenfeksiyon çalışmalarının özenle sürdürüldüğünü söyledi.
    İlçe genelinde koronavirüs salgınına karşı tedbir çalışmalarının periyodik olarak devam ettiği bilgisini veren Tollu, "Vatandaşlarımızın direkt etkileşim içerisine girdikleri her noktada, otobüs durakları, park alanları, pazaryerleri gibi ortak kullanım alanlarını periyodik aralıklarla dezenfekte ederken, cadde ve sokaklar, tüm mahallelerimizdeki yol ve kaldırımları dezenfektan maddelerle yıkıyoruz. Almış olduğumuz tedbirler kapsamında son olarak kent merkezinde bulunan eczanelerde dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirdik. Vatandaşlarımızın içi rahat olsun ve bize güvensin. Bu virüs kuşatmasını hep birlikte atlatacağız" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow