hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Erdemli’de yaz spor okulları başlıyor

    Erdemli’de yaz spor okulları başlıyor
    expand

    Erdemli’de yaz spor okulları başlıyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mehmet DOĞANER/ERDEMLİ(Mersin), (DHA)-MERSİN'in Erdemli ilçesinde aynı anda dört bin öğrenciyi sporun her dalı ile buluşturan belediye yaz spor okulları kayıtlarını da başlattı. 
    Erdemli Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, çocukları ve gençleri farklı spor aktiviteleriyle buluşturarak zamanlarını verimli geçirmelerine katkı sağlamak amacıyla her yıl düzenlediği ücretsiz Yaz Spor Okulları kapsamında kayıt almaya başladı. 7-15 yaş aralığındaki çocuklara yönelik futbol, basketbol, voleybol, okçuluk, tenis, muay thai, kickboks ve tekvando dallarında açılan ve kayıtları devam eden kurslara vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.
    Spor Koordinasyon Merkezi, spor, eğitim ve eğlencenin bir arada olduğu Yaz Spor Okulları'yla öğrencilerin yaz dönemi boyunca farklı branşların yanı sıra futbolda da yeteneklerini sergileyebilecek. Öğrenciler yaz kurslarıyla hem spor yapma imkânına kavuşacak hem de yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendirerek yeteneklerini keşfedecek.
    Mavi ile yeşilin buluştuğu kent ilçede sporun her dalında faaliyet gösterdiklerini ifade eden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, "Gençleri sporun her dalıyla buluşturmanın gayreti içerisindeyiz. Belediyemizin Spor Müdürlüğü bünyesinde yılda iki bin tane gencimize eğitim veriyoruz, futbol, basketbol, voleybol, tenis, okçuluk ve mücadele sporları branşlarında eğitim veriyoruz, hocalarımız var. Tüm spor dallarında dört bin tane gencimiz şu anda bizim Futbol Müdürlüğümüzün uhdesinde, sporun tüm dallarında gençlerimizin yarınlara en güzel şekilde hazırlanmasını sağlıyoruz" diye konuştu.
    Bu arada, ücretsiz Yaz Spor Okulları’na başvurmak isteyenler Erdemli Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’ne başvurabiliyor. (DHA)

    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow