hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Erdemlili sporcuların başarısı göğüs kabarttı

    Erdemlili sporcuların başarısı göğüs kabarttı
    expand

    Erdemlili sporcuların başarısı göğüs kabarttı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mehmet DOĞANER/ERDEMLİ(Mersin), (DHA)-MERSİN’de, Erdemli Belediyesi Spor Kulübü Oryantiring Takımı, Oryantiring Federasyonu Mersin 14 yaş altı yarışlarında 7 madalya kazanarak, yarışlara damga vurdu.
    Mersin Üniversitesi Çiftlikköy Kampüsü'nde gerçekleştirilen, 10-12-14 yaş kategorisinde erkek ve kız sporcuların katıldığı yarışmaya, Erdemli Belediye Spor Kulübü'nden 9 yarışmacı katıldı. 7 sporcunun madalya ile döndüğü müsabakalarda; 10 yaş erkekler kategorisinde 1’inci Enes Altunçiçek, 12 yaş erkekler kategorisinde 1’inci Şeref İsmail Eser ve 2’nci Mehmet Fatih Aydın, 14 yaş erkekler kategorisinde 1’inci Osman Raşit Aydın ve 3’üncü Mehmet Batuhan Demir, 12 yaş kızlar kategorisinde 1’inci Azime Nur Evşa Altunçiçek ve 2’nci Gülce Ela Aydın oldu.
    Erdemli Belediyesi Spor Kulübü Oryantiring Takım Antrenörü Mehmet Güzel, dereceye giren ve yarışlara katılım gösteren tüm sporcularını kutladı. Pandemi sürecinde antrenmanlarını kurallara uygun şekilde gerçekleştirdiklerinin altını çizen Güzel, müsabakalara damga vurduklarını söyledi. Desteklerinden dolayı Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’ ya teşekkür eden Güzel, başarılarının katlanarak devam edeceğini ifade etti.
    Başarıları ile ilçeye önemli bir katkı sunduklarını ifade eden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, bu başarıya imza atan sporcuları tebrik etti. Başkan Tollu, "Pandemi döneminde ruh ve beden sağlığı konusunda toplum için elimizden geleni yaptık. Kısıtlamalarda hareketsiz kalan vatandaşlarımız için online çalışmalar gerçekleştirdik. Kısıtlamaların hafiflemesi ile sosyal belediyecilik anlayışına uygun olarak, ilçenin her yaş kitlesinden insanlarımıza hitap eden çalışmalarımıza hız verdik. Bugün de 14 yaş altı Oryantiring Federasyon yarışmalarında 7 sporcumuzla madalya aldık, ilçemiz adına gururluyuz. Tüm sporcularımızı ve ailelerini tebrik ediyor, başarıya imza atan antrenörümüzü kutluyorum" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow