hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Saklı Şelale’ye yürüyüş yolu

    Saklı Şelale’ye yürüyüş yolu
    expand

    Saklı Şelale’ye yürüyüş yolu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mehmet DOĞANER/ERDEMLİ(Mersin), (DHA) – MERSİN’in erdemli ilçesine yaklaşık 40 kilometre uzaklıktaki Koramşalı Mahallesi sınırları içinde bulunan Saklı Şelale, yerli ve yabancı turistiklerin ilgisini görürken, zor olan ulaşımı belediye tarafından yapılacak yürüyüş yolu ile sağlanacak. 
    Erdemli Belediyesi, Koramşalı Mahallesinde bulunan ancak ulaşımı meşakkatli olan Saklı Şelale yürüyüş yolunu yaparak bir doğa harikasını daha görücüye çıkartıyor. Turistlerin ve ilçe sakinlerinin ziyaret ettiği ve doğa harikası sayılan Saklı Şelale, belediye tarafından yürüyüş yoluna kavuşuyor.
    Şelaleye ulaşmak için bozuk bir yoldan geçmek zorunda olduklarını bildiren ziyaretçilerin talepleri doğrultusunda ekipler harekete geçerken Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ilçenin turizm açısından önemli değerlere sahip olduğunu belirterek, "Bir tarafında deniz, bir tarafında tarihi alanları, bir tarafında da doğa güzellikleri var. Bizlerde bu güzellikleri Türkiye'nin hatta Dünya'nın her köşesinden insanlara duyurmak istiyoruz. Bunun için Saklı Şelale yürüyüş yolunun yapılması için çalışmaya başladık. Umarım bu hizmetimiz, bölgeye gelen vatandaşlarımızı memnun eder" dedi.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow