hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vatandaşı iletişimsiz bırakan hırsızlar kaçamadı

    Vatandaşı iletişimsiz bırakan hırsızlar kaçamadı
    expand

    Vatandaşı iletişimsiz bırakan hırsızlar kaçamadı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mehmet DOĞANER/ERDEMLİ(Mersin), (DHA)-MERSİN’in Erdemli ilçesinde çaldıkları haberleşme kabloları ile vatandaşları iletişimsiz bırakan 3 hırsız yakalanarak gözaltına alındı.
    Olay, önceki gün ilçeye bağlı Koramşalı Mahallesi’nde meydana geldi. Mahallede bulanan iletişim hatlarının kullanım dışı kaldığının bildirilmesi üzerine jandarma ekipleri harekete geçti. Jandarma ekipleri bölgede yaptığı araştırma sonucunda Koramşalı-Çercili hattında bulanan 150 metre kablonun kesildiğini tespit etti. Kablo hattını kesen şüphelilerin yakalanması amacıyla bölgeye gönderilen Jandarma Suç Araştırma Timi ise olay yerine yakın bir bölgede şüpheli hareketler sergileyen 3 kişiyi yakalayarak gözaltına aldı.
    Kablo hırsızlığının meydana geldiği bölgede yapılan aramada ise 150 metre kablo bulunurken, gözaltına alınan 3 kişi sorgularında hırsızlığı kendilerinin gerçekleştirdiğini itiraf etti.
    Şüpheliler Koramşalı-Fakılı hattında meydana gelen kablo hırsızlığı olayını da kendilerinin yaptıklarını itiraf ederek kabloları sakladıkları araziyi tarif etmeleri üzerine bu bölgede yapılan aramada 200 metre kablo, 1 testere ve bir balta ele geçirildi.
    Şüpheliler ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow