hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yüzlerce çocuk futbol şenliğinde buluştu

    Yüzlerce çocuk futbol şenliğinde buluştu
    expand

    Yüzlerce çocuk futbol şenliğinde buluştu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mehmet DOĞANER/ERDEMLİ (Mersin), (DHA)- MERSİN'in Erdemli ilçesinde Türkiye Futbol Federasyonu ile belediye işbirliğinde düzenlenen Futbol Şenliği Turnuvası yüzlerce çocuğun katılımıyla başladı.
    Türkiye Futbol Federasyonu, Erdemli Kaymakamlığı ve Erdemli Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’nün düzenlediği TFF U-11, U-12 Futbol Şenliği Turnuvası başladı. Erdemli Stadı'nda düzenlenen etkinliğe, 6 kulüpten 360 sporcu katıldı. 
    Gençleri sporun her dalıyla buluşturmanın gayretinde olduklarını vurgulayan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “Belediye bünyesinde şu anda U-11’den başlayıp U-19’a kadar 800 lisanslı futbolcumuz var. Zaten Belediyemizin Spor Müdürlüğü bünyesinde yılda 2 bin gencimize eğitim veriyoruz. Tüm spor dallarında 4 bin gencimiz şu anda bizim Futbol Müdürlüğümüz'ün uhdesinde. Sporun tüm dallarında gençlerimizin yarınlara en güzel şekilde hazırlanmasını sağlıyoruz” diye konuştu.
    Futbol oynadığı çok heyecanlı olduğunu ifade eden Mustafa Özuçar da “Futbol oynamayı çok seviyorum ve çok heyecanlıyım" dedi.
    Turnuva, 15 gün boyunca devam edecek. (DHA)
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow