hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Gülnar Kaymakamı Ayvat, ilçeye veda etti

    Gülnar Kaymakamı Ayvat, ilçeye veda etti
    expand

    Gülnar Kaymakamı Ayvat, ilçeye veda etti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mustafa GÜMÜŞ/GÜLNAR(Adana),(DHA)- CUMHURBAŞKANLIĞI Kararnamesi'yle Gümüşhane'nin Kürtün Kaymakamlığı'na atanan Gülnar Kaymakamı Mustafa Ayvat için veda yemeği düzenlendi.
    İlçede iki yıldır görev yapan ancak Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'yle Gümüşhane - Kürtün Kaymakamlığı görevine atanan Mustafa Ayvat için mesire alanında veda yemeği düzenlendi. Yemeğe, Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar, Cumhuriyet Savcısı Tuğçe Büyükbaş, Hakimler Kübra Pala Ayvat, Mesut Altay, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Furkan Fahri Altıntaş, İlçe Müftüsü Yusuf Kaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Burgut, Kent Konseyi Başkanı Selami Bağca, siyasi parti temsilcileri, kurum amirleri, muhtarlar ve belediye meclis üyeleri katıldı.
    Veda yemeğinde konuşan Kaymakam Ayvat, görev yaptığı iki yıllık süre zarfında vatandaşlara adil bir yönetim sunmaya ve hizmet etmeye çalıştığını belirterek, şunları söyledi:
    "Akkuyu gibi Türkiye’nin en büyük projelerinden birisi ilçemizde yapılıyor. Kayrak tarafında rüzgar güllerinden enerji üretimi var. Şimdi inşallah Kuskan tarafında Türkiye’nin en büyük güneş enerjisi üretimi olacak. Yani Gülnar’ın geleceği ile alakalı baktığımızda Gülnar’ın çehresini geliştirecek çok önemli yatırımlardan bir tanesi bu. Tarımsal anlamda baktığımızda kuş üzümü (kişniş) ile alakalı çok önemli bir hazineye sahibiz. Tarımsal alanda da Gülnar’ı yüksek seviyelere taşıyabileceğimizi bildiğimiz için ilk defa Gülnar’da kuş üzümü kişniş kooperatifi kurduk. İnşallah Çukurasma tarafına bir hibe karşılığında paketleme ve eleme tesisi kurulacak. Kent Konseyi Başkanımız Selami Bağca Bey’in girişimiyle doğal gaz çalışmalarımız oldu. Özellikle maske üretme konusunda bizler elimizi taşın altına koyduk ve Türkiye’ de bu alanda bir öncülük yaptık. Çalışmalarından dolayı tüm kurumlarımıza ve beni bağrına basan halkımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum."
    Konuşmalarına rdından Ayvat katılımcılarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow