hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kayıp zihinsel engelli, 3 gün sonra bulundu

    Kayıp zihinsel engelli, 3 gün sonra bulundu
    expand

    Kayıp zihinsel engelli, 3 gün sonra bulundu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Atike CEYLAN KAÇAR/SİLİFKE(Mersin), (DHA)-MERSİN'in Silifke ilçesinde 3 gün önce evden ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan zihinsel engelli M.Ö. (55), evinden 24 kilometre uzaklıktaki ormanlık alanda jandarma ekipleri tarafından bulunarak ailesine teslim edildi.
    Silifke ilçesine bağlı Keşlitürkmenli Mahallesi'nde oturan bir kişi İlçe Jandarma Komutanlığına müracaat ederek, psikolojik sorunları bulanan ağabeyi 55 yaşındaki M.Ö.’nün 07 Kasım saat 16.00 sıralarında evden ayrıldığını, kendi imkanları ile yaptıkları arama sonuç alamadıklarını bildirdi.
    Bunun üzerine kayıp M.Ö.'yü bulmak amacıyla Keşlitürkmenli Mahallesi ve çevresinde 2 asayiş timi, 1 komando timi, 1 iz takip köpeği, 1 AFAD unsuru ve 10 kişilik yerel halkın katılımı arama yapıldı.
    3 gün süren arama sonucunda kayıp M.Ö. 10 Kasım günü saat:14.30 sıralarında kaybolduğu bölgeye 24 kilometre uzaklıkta ormanlık alanda sağ olarak bulundu. Aç ve susuz kaldığı belirlenen M.Ö.'ye jandarma ekipleri tarafından yiyecek ve su verilmesinin ardından sağlık kontrolleri için hastaneye sevk edildi.
    Sağlık durumunun iyi olduğu anlaşılan M.Ö.'nün tedavisinin ardından ailesine teslim edildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow