hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Küçük Yusuf’un akü araç sevinci

    Küçük Yusuf’un akü araç sevinci
    expand

    Küçük Yusuf’un akü araç sevinci

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    GÜLNAR(Mersin), (DHA) – MERSİN’in Gülnar ilçesinde hayırseverler, kas hastalığı nedeniyle yürüyemeyen ilkokul 3’ncü sınıf öğrencisi 10 yaşındaki Yusuf Borcaktepe'e akülü tekerlekli sürprizi yaptı.
    Gülnar Belediyesi Sosyal Yardım İşleri ekibi tarafından yapılan çalışmalar sonrası Kayrak Mahallesi'nde oturan kas hastalığı nedeni ile yürüyemeyen ilkokul öğrencisi Yusuf Borcaktepe’ye tekerlekli sandalye hediye edildi. Hayırseverlerden temin edilen tam sistem otomatik akülü tekerlekli sandalye Sosyal Yardım İşleri ekibince Borcaktepe’ye teslim edildi. Ayrıca 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar tarafından tablet bilgisayar ve tarafından çeşitli hediyeler verildi. Tekerlekli sandalyesini ve hediyelerini alan Yusuf Borcaktepe’nin mutluluğu gözlerinden okunurken, destek veren herkese teşekkür etti. Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar, ilçede yaşayan engelli vatandaşların engelsiz bir hayat sürmesini sağlamaya çalıştıklarını belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.
    Halil Öz ise, bu yıl 7 engelliyi genel de 36 engelliyi hayırseverlerin desteği ile sevindirdiklerini ifade ederek, sağlığının el veridiği sürece bunu sürdüreceğini söyledi. Halil Öz, “Tohum toprağa engelliler topluma emanettir. Bizlerde hayırseverlerin desteği ile bu emanetlerimize imkanlar dahilinde sahip çıkmaya çalışıyoruz. Siz de yüreğiniz de bir yeşil dal bulundurun ki, sevgi kuşları gelip her zaman orada ötsün" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow