hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kanaryalar Mersin'de Buluştu

    Kanaryalar Mersinde Buluştu
    expand

    Kanaryalar Mersin'de Buluştu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA) - MERSİN’de Anadolu Gloster Kanarya Kulübü'nün düzenlediği Kanarya Güzellik Yarışması Türkiye'nin dört bir yanından gelen kanarya severlerin katılımı ile gerçekleşirken renkli görüntüler yaşandı.
    Türkiye'nin en büyük kanarya kulüplerinden biri olan Anadolu Gloster Kanarya Kulübü bu senenin son yarışmasını merkez Toroslar ilçesindeki Yunus Emre Kültür Merkezi'nde gerçekleştirdi. Mersinli şampiyon kanarya sever Güray Bozgüney'in çabaları ve kulüp başkanı Ünal Acun'un desteği ile kentte yapılan yarışmada en çok kupayı da Mersinli kanarya severler kazandı. Belçikalı hakemlerin derecelendirdiği kanaryalar da ziyaretçi akınına uğradı.
    Finalde kupaları dağıtan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Böyle güzel bir etkinliğe ev sahipliği yapmanın memnuniyetini yaşadıklarını belirterek, kazanan kanarya severleri tebrik etti.
    Anadolu Gloster Kulübü tarafından kendisine hediye edilen bir çift kanaryayı kabul eden Başkan Tuna, artık kendisinin de bir kanarya sever olduğunu ve Mersin'deki etkinlikler ev sahipliği yapmaktan gurur duyacağını söyledi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow