hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    141’nci Cadde’de hummalı yol çalışması

    141’nci Cadde’de hummalı yol çalışması
    expand

    141’nci Cadde’de hummalı yol çalışması

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA)-MERSİN Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, merkez Akdeniz ilçesindeki 141’nci Cadde’yi hem sıcak asfaltla kapladı, hem de yol ve yaya güvenliği için kaldırım çalışması gerçekleştirdi.
    Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, 13 ilçede sorumluluk alanında bulunan yollarda yapım, bakım ve onarım çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.
    Akdeniz ilçesi 141'inci Cadde’de çalışmalarına başlayan ekipler, sıcak asfalt serimine yönelik çalışmalarını tamamladı. Ekipler, caddede bir süredir yoğun bir çalışmayla malzeme serimi ve sıkıştırma çalışmaları ile yolu asfalta hazır hale getirmişti. Çalışmaların tamamlanmasının hemen ardından zaman kaybetmeden sıcak asfalt serimine başlandı.
    Mithatpaşa ve Gündoğdu Mahalleleri'nde yer alan 141'inci Cadde’de Çavuşlu Deresi çevresinde çalışmalarını sürdüren ekipler, hem caddeyi sıcak asfaltla kapladı, hem de yol ve yaya güvenliği için kaldırım yapımı çalışmalarını gerçekleştirdi. Çalışmalar kapsamında 2 bin 100 ton sıcak asfalt kullanılırken, 4 bin metre bordür ve 5 bin metrekare kilit taşı döşenerek, kaldırım yapımı tamamlandı.
    Ayrıca ekipler tarafından kavşak düzenleme çalışması da gerçekleştirildi. Bu kapsamda, 35 personel, 2 finişer, 8 iş makinesiyle aralıksız olarak sürdürülen çalışmalarla cadde yepyeni bir görünüme ve konforlu bir yola kavuştu. Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, daha konforlu yollar ve sorunsuz ulaşım için kent genelinde sürdürdüğü asfalt atağına hız kesmeden devam ediyor.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow