hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    2 yılda 23 kitap yayınladılar

    2 yılda 23 kitap yayınladılar
    expand

    2 yılda 23 kitap yayınladılar

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mustafa ERCAN/MERSİN, (DHA)-MERSİN Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Harita Mühendisliği Bölümü ve Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Harita ve Kadastro Programı’ndaki öğretim elemanları  iki yıl içerisinde ulusal ve uluslararası olmak üzere toplam 23 adet kitabı akademik camiaya kazandırdı.
    Mersin üniversitesi, Mühendislik Fakültesi Harita Mühendisliği Bölümü ve Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Harita ve Kadastro Programı'ndaki öğretim elemanları 2019 ve 2020'yi kapsayan  süreçte önemli bir başarıya imza attı. Öğretim elemanlarımız iki yıl içerisinde ulusal ve uluslararası olmak üzere toplam 23 adet kitabı akademik camiaya kazandırdı.
    Harita Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Murat Yakar kitapların, görsel ve basım olarak özgün nitelik taşımakta olduğunu, uygulamaya yönelik, güncel, öğrenmeyi kolaylaştıran ve çözümlü örneklerin yoğun olduğu içerikte hazırlandığını kaydederek, "Yayınlanan kitapların Harita Mühendisliği disiplininde öncü, yenilikçi, kapsayıcı özellikleri ön plana çıkmaktadır. Kitaplarımız Harita lisans ve ön lisans öğretiminin yanında, inşaat, jeoloji, maden, çevre, mimarlık, şehir ve bölge planlama vb. bilim dallarına da hitap etmektedir. İngilizce olarak hazırlanmış yayınlarımız yerli ve yabancı üniversitelerin kütüphanelerinde de araştırmacıların kullanımına hazırdır. Bütün dünyada yararlanılabilmesi için e-ticaret ortamlarından temin edilebilmektedir"  dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow