hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    AK Parti'li kadınlardan Dilipak hakkında suç duyurusu

    AK Partili kadınlardan Dilipak hakkında suç duyurusu
    expand

    AK Parti'li kadınlardan Dilipak hakkında suç duyurusu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA)- MERSİN'de AK Parti'li kadınlar, 81 ildeki kadın kollarıyla eş zamanlı olarak köşe yazarı Abdurrahman Dilipak hakkında suç duyurusunda bulundu.
    İl binası önünde bir araya gelen kadınlar adına konuşan Kadın Kolları Başkanı Aysel Mavioğlu Öner, Abdurrahman Dilipak hakkında suç duyurusunda bulunduklarını ve dava açıldığını kaydetti. Kadınların ve ailelerinin tepkilerine rağmen Dilipak'ın şu ana kadar herhangi bir pişmanlık yaşamadığını belirten Öner, şunları söyledi:
    "Aksine inançlarımızın ve değerlerimizin istismarı üzerinden yanıltıcı yazı ve paylaşımlara devam edilmiştir. Dünyanın her bir köşesine fesatlık, sapkınlık, ahlaksızlık ve azgınlık yaygınlaşırken bizler asla duyarsız kalmadık, kalmayacağız. Son 10 yılda dünyadaki hızlı değişim ve dönüşümle dijital ağlar, akıllı telefonlar, sosyal platformlar, sinema film ve diziler aracılığıyla yayılan tehlikeli akımlara karşı tedbirleri geliştirmeye devam edeceğiz. Genç nesillerimizin korunması adına tüm çirkinliklere ve kötülüklere karşı savaşımız  da dün olduğu gibi bugün de artarak devam edecektir. Değişik kademelerde hiçbir gelir ve menfaati olmadan, görevini yapmaya çalışan, kadınlarımıza hakaret eden o kirli ve çirkin zihniyeti kınıyoruz. Umarız ki genel merkezimizden ve 81 ilimizden, 922 ilçemizden yapılan bu çağrılar vesilesi ile bundan sonra kalemini siyasal tehdit aracına kimse döndürmez. Yine umarız ki binbir zahmet ile ter akıtan, devletine, milletine ve insanlığa yararlı işler yapanlara karşı bir takım art niyetliler de klavye başında kolaycı ve saldırgan tarzları ile kahramanlık ve dindarlık istismarlarına kalkışmaz. Ak kadınlarımız bugünlere büyük mücadeleler vererek, zoru başararak geldi. Ülkemizin en zor zamanlarında meydanlarda, en önlerde yer aldı. Devletimiz, vatanımız, milletimiz, bayrağımız ve gelecek nesillerimiz için yapılan her tür özgürlük girişiminin yanında olduk ve bundan sonra da kararlı bir şekilde olmaya devam edeceğiz. Ve asla bu gibi değerlerimizi birilerinin kirli amaçlarına alet etmesine de müsaade etmeyeceğiz. Bu sebepten dolayı, AK Parti Genel Merkezimiz, partimizin  kadınlarına yönelik hakaret, çirkin yakıştırma ve yazıları ile yapmış olduğu saldırılardan dolayı köşe yazarı Abdurrahman Dilipak aleyhine yargıya başvurmuş olup, hukuki takip için dava açılmış bulunmaktadır. Dün olduğu gibi bugün de yargısal süreçlerin takipçisi olacağız."

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow