hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Albay Uçar’dan Başkan Dinçer’e ziyaret

    Albay Uçar’dan Başkan Dinçer’e ziyaret
    expand

    Albay Uçar’dan Başkan Dinçer’e ziyaret

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA) - MERSİN İl Jandarma Komutanı Albay Hasan Basri Uçar, Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Mersin ESOB) Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer’e iade-i ziyarette bulundu.
    İl Jandarma Komutanı Albay Uçar tarafından gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mersin ESOB Başkanı Dinçer, teşkilatın yapılanması hakkında kısa bilgi paylaşımında bulundu. Dinçer, "Bünyesinde kurulu 70 meslek odası ve 65 bin üyesiyle kentimizin en büyük meslek kuruluşu olarak; Çamlıyayla’dan Anamur’a, Silifke’den Gülnar ve Mut’a kadar çok geniş bir coğrafyada esnaf ve sanatkârlarımıza hizmet vermekteyiz" dedi.
    Kurum olarak üyelerin hak ve menfaatlerinin korunması, birlik beraberliğinin sağlanması, yerelde ve genelde çözüm bekleyen sorunlara katkı sunma amaçlı çalışmalar yaptıklarını ifade eden Dinçer, "Esnaf ve sanatkârlarımızın sorun ve çözüm önerilerinin yanı sıra mesleki eğitimin gelişimi, gelişen teknolojiye ayak uyumu, güvenlik gibi konularda da ilimizdeki kurum ve kuruluş temsilcileriyle ikili ilişkilerimizi daima üst düzeyde tutuyoruz. Bu bağlamda Türk Silahlı Kuvvetlerimizin asayişle ilgili silahlı gücü Jandarma Komutanlığı ile de sürekli iç içeyiz. Sizden önceki komutanlarımızla da sürekli olarak diyalog halindeyiz. Bu diyalogumuzu sizle de sürdürme azmi ve gayretinde olacağız. Teşkilatımıza gerçekleştirmiş olduğunuz bu nazik ziyaretlerinizden dolayı sizlere kurumum adına teşekkürlerimi iletiyorum" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow