hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bakan Yardımcısı Yerlikaya, gençlerle buluştu

    Bakan Yardımcısı Yerlikaya, gençlerle buluştu
    expand

    Bakan Yardımcısı Yerlikaya, gençlerle buluştu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA) –MERSİN’de Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya ile Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Genel Müdürü Recep Ali Er,  gençlerle buluştu.
    Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Yerlikaya ve Kredi ve Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Genel Müdürü Ali Er, ilk olarak Gençlik ve Spor İl Müdürü Oğuz Kaymaz ve Şube Müdürü Osman Yıldızbakan ile birlikte Vali Ali İhsan Su'yu ziyaret etti. Yapılan ziyarette Vali Su ile sohbet eden Yerlikaya, çalışmalar hakkında bilgi aldı.
    Ziyaretinin ardından Yerlikaya ve KYK Genel Müdürü Recep Er, Gençlik ve Spor İl Müdürü Kaymaz ile birlikte Olimpik Cimnastik Salonu, Servet Tazegül Spor Salonu, Mersin Gençlik Merkezi, Yenişehir Erkek ve Kırkkaşık Kız Yurtlarında gençlerle buluşarak yapılan çalışmalarını yerinde inceledi.
    Olimpik Cimnastik Salonu’nda antrenman yapan sporcularla yakından ilgilenen ve antrenmanlarını izleyen Yerlikaya,  Bakü ve Doha da yapılacak olan dünya kupası hazırlıklarını Mersin'de sürdüren Artistik Cimnastik Erkek Milli Takım kampında bulunan sporcuları da ziyaret ederek başarılar diledi. Sporcularla sohbet eden Yerlikaya, dünya kupalarından madalya sözü aldı.
    Daha sonra 7 bin 500 seyirci kapasiteli Servet Tazegül Spor Salonu’na geçen Yerlikaya ve Er, basketbol ve judo Antrenmanı yapan sporcularla bir araya gelerek, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Servet Tazegül Spor Salonunda bulunan Gençlik Merkezini de ziyaret eden Yerlikaya, Gençlik Merkezinde eğitim alan gençlerin faaliyetleri hakkında bilgi aldı.
    Yerlikaya ve Er, daha sonra 3 bin 800 Kişilik Kırkkaşık Kız Yurdunda kalan öğrenciler bir araya geldi. Burada öğrenciler kendi elleri ile yaptıkları çeşitli hediyeleri Yerlikaya ve Er'e hediye eti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow