hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Barış ve Kardeşlik Ligi Şampiyonluk Kupası sahibini buldu

    Barış ve Kardeşlik Ligi Şampiyonluk Kupası sahibini buldu
    expand

    Barış ve Kardeşlik Ligi Şampiyonluk Kupası sahibini buldu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA) – MERSİN Valiliği himayesinde gerçekleştirilen Akdeniz Barış ve Kardeşlik Ligi’nin şampiyonları kupalarını aldı. 
    Seyfi Ali Türkoğlu Futbol Sahası'nda oynanan final maçına AK Parti Milletvekili Hacı Özkan, Akdeniz Kaymakamı ve Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, Mersingücü Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Ahmet Nas, çok sayıda vatandaş katıldı. Çok sayıda seyirci kitlesinin izlediği final maçı, Adanalıoğlu Mahallesi'nin Çilek Mahallesi karşısında 2-1'lik galibiyetiyle sonuçlandı. Böylece Akdeniz Barış ve Kardeşlik Ligi'ni Adanalıoğlu Mahallesi birinci olarak tamamlayarak şampiyonluk kupasının sahibi oldu.
    Maçtan sonra yapılan kupa ve ödül töreninre konuşan Başkan Nas, Akdeniz Barış ve Kardeşlik Ligi organizasyonun kentin spor anlayışına, pozitif yönde, önemli katkılar yaptığını belirterek, "Spor, barış ve kardeşliğe hizmet ederse değer kazanır ve bir mana ifade eder" dedi.
    Akdeniz Barış ve Kardeşlik Ligi’nin kendileri açısından büyük bir tecrübe olduğunu ifade eden Nas, Mersingücü Gençlik ve Spor Kulübü’nün sosyal yönü güçlü projelere devam edeceğini söyledi.
    Akdeniz’in huzurunun Mersin’in de huzurlu olduğunu kaydeden Başkan Pamuk ise, "Mersin huzurlu olursa Türkiye huzurlu olur. Bu nedenle sosyal projeler çok önemlidir. Akdeniz Barış ve Kardeşlik Ligi’nin gerçekleştirilmesinden dolayı Mersingücü Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Ahmet Nas’a ve yönetim kuruluna teşekkür ederim" diye konuştu.
    Son olarak kürsüye gelen Milletvekili Özkan da, Akdeniz Barış ve Kardeşlik Ligi’nin ve benzeri organizasyonların Mersin ve Türkiye’ye  büyük katkı yaptığını söyleyerek, spor faaliyetlerinin yapılmasından ve yaygınlaştırılmasından duyduğu memnuniyeti vurguladı.
    Konuşmalardan sonra yapılan kupa ve ödül töreninde dereceye giren katıklara ödülleri verildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow