hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Bozdoğan, kültür etkinliklerine katıldı

    Başkan Bozdoğan, kültür etkinliklerine katıldı
    expand

    Başkan Bozdoğan, kültür etkinliklerine katıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    TARSUS (Mersin), (DHA)- TARSUS Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, hafta sonunu derneklerden gelen davetler ve ilçedeki kültür etkinliklerine katılarak geçirdi.
    Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, ilçe merkezinde bulunan 11 mahalleyi gezerek halkın soru ve isteklerini dinledi. Başkan Bozdoğan, akşam saatlerinde de vatandaşlarla birlikte 'Tarsus’un Sesleri' adlı konserleri izledi. Bozdoğan, Tarsus Folklor Araştırma Derneği ile Tarsus İnleyen Nağmeler Musiki Derneği’nin çalışmalarına da katıldı.
    'ÇOK ŞEYLER BAŞARACAĞIZ'
    Başkan Bozdoğan, "Bu kentin insanı her şeye layık. Mevlana, 'Neyi arıyorsan O’sun sen' der. Ben sizlerin içinizden geldim ve nasıl yaşadığımı çok iyi biliyorum. Çocukken bir zeytini 7 defa ısıran bir aileden geldim. Hiç bir zaman büyümedim. Hep böyle kaldım ve şuna inanıyorum; Bu kentte sevgi, hoşgörü, saygı ve minnettarlık var olduğu sürece herkes mutlu olacaktır. Bu kentin birlik içerisinde, ayrımcılık olmadan, ötekileştirme olmadan kültürde, sosyal yaşantıda, ekonomide ve siyasi çerçeve içerisinde bile bu halkın, bu insanların o siyasetin daha üzeri olacağı bir Tarsus'u düşledim. Hep bunu istedim. Sınıfsız bir toplum olsun, sınırsız bir toplum olsun. Ama tabiatla da barışık bir toplum olsun. Böyle bir kent olsun istedim. Sizlerle daha çok şeyler başaracağız" dedi.

    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow