hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Gültak, muhtarları dinledi

    Başkan Gültak, muhtarları dinledi
    expand

    Başkan Gültak, muhtarları dinledi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA) – MERSİN’de Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, ilçeye bağlı 65 mahallenin göreve yeni başlayan muhtarları ile bir araya gelerek, talep ve sorunları dinledi.
    Bir restoranda gerçekleşen kahvaltılı toplantıya, AK Parti Akdeniz İlçe Başkanı Emin Genç, MHP Akdeniz İlçe Başkanı Mehmet Güverçile, belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleri ile birim müdürleri de katıldı. Toplantıda söz alan muhtarlar, mahallelerinin asfalt, yol, kaldırım, bahçe yollarının düzenlenmesi ve temizlik gibi hizmet alanlarındaki kimi sıkıntıları anlatarak sorunlarının çözümü için destek istedi.
    Başkan Gültak, hazırladıkları projelerin Ankara’da dönme ihmalinin olmadığını belirterek, "Akdeniz’de AK Parti belediyeciliğinin farkını yaratmak zorundayız. Bunun, Cumhurbaşkanımızdan başlayarak tüm Bakanlarımız ve Genel Merkezimiz de farkında. Tabi bizler de farkındayız. Bu durum elimizi de güçlendirecek. Önümüzdeki 5 yılda inşallah Akdeniz’de çok güzel şeylere hep birlikte imza atacağız. Seçim sonrası oluşan yoğunluk azalır azalmaz çok hızlı bir şekilde hizmet ve çalışmalarımıza başlayacağız. Akdeniz’de, seçim dönemi içinde söz verdiğimiz bütün hizmet ve projeleri tek tek hayata geçireceğiz" dedi.
    Başkan Mustafa Gültak’ın konuşmasından sonra söz alan Akdeniz ilçesi mahalle muhtarları da yol, asfalt, kaldırım, taziye evi, bahçe yollarının açılması ve temizlik gibi hizmet alanlarına ilişkin bir takım taleplerini dile getirdiler. Muhtarların anlattığı talep ve sıkıntılar, ilgili birim yetkilileri tarafından tek tek not alındı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow