hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Vahap Seçer, ilçe belediye başkanlarıyla görüştü

    Başkan Vahap Seçer, ilçe belediye başkanlarıyla görüştü
    expand

    Başkan Vahap Seçer, ilçe belediye başkanlarıyla görüştü

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA)- MERSİN'de  Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer,  ilçe belediye başkanlarıyla video konferans yöntemiyle görüşerek, koronavirüs sürecinde yapılan çalışmaları değerlendirdi. 
    Video konferansa, Yenişehir, Mezitli, Akdeniz, Toroslar, Tarsus, Mut, Silifke, Aydıncık, Erdemli, Mut, Bozyazı ilçe belediye başkanları ile mecliste grubu bulunan siyasi partilerin grup başkanvekilleri katıldı. Başkan Vahap Seçer, belediye başkanlarıyla görüşmesinde belediye meclisinin olağanüstü toplanmasıyla ilgili görüşleri aldı. Başkan Seçer,“Bu süreçte toplantı yapılmamasından yanayım. Hem hijyen, hem de topluma örnek olmak açısından. İdari kararlarımızı etkileyecek bir durum yoksa toplantı yapmamıza gerek yok diye düşünüyorum. Bizim de meclisi olağanüstü toplamak için gerekçemiz yok” dedi.
    Büyükşehir Belediye Meclisi’nin ilk olağan toplantısının ilgili genelgelere göre Temmuz ayında yapılacağını kaydeden Başkan Seçer, o toplantıda su bedelleri ve Büyükşehir Belediye mülklerindeki kira tahsilatlarıyla ilgili kararların görüşüleceğini ifade etti. Başkan Seçer, “Su faturalarının 3 ay ertelenmesi ve belediyeye ait mülklerin kiracılarının kiralarının 3 ay ertelenmesi için meclis kararına ihtiyaç var. Temmuz meclisinde geriye dönük karar alabiliriz diye düşünüyorum. Bir diğer konu, su abonelikleri katkı payıyla ilgili. Katılım payı oranının indirilmesi teklifini getireceğiz. O karar da geriye dönük olacak. Eski oranlardan abone olanlara rücu ettirilecek” dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow