hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Yılmaz: Demokrasinin temel taşları muhtarlardır

    Başkan Yılmaz: Demokrasinin temel taşları muhtarlardır
    expand

    Başkan Yılmaz: Demokrasinin temel taşları muhtarlardır

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA) – MERSİN’de Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, muhtarların demokrasinin temel taşı olduğunu dile getirerek, onlarla birlikte yeni bir ilçe inşa edeceklerini söyledi.
    Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, mahalle muhtarlarıyla kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Muhtarların tek tek söz alarak, mahalleleri ile ilgili sorun ve taleplerini ilettiği toplantıda, Toroslar Kent Konseyi’nde yer alacak muhtarlar da belirlendi.
    Burada konuşan Başkan Yımaz, muhtarların yerel yönetimdeki önemine değinerek  "Demokrasinin temel taşları muhtarlardır. Muhtarlarımızla birlikte şehrimize, ilçemize ve mahallelerimize en güzel hizmetleri vereceğimize, el birliğiyle Toroslar’a en iyi şekilde hizmet edeceğimize canı gönülden inanıyorum" dedi.
    Toroslar ilçesi sınırları içinde bulunan 67 mahalle muhtarı ile sürekli işbirliği içinde ve koordineli bir şekilde çalışacaklarını ifade eden Başkan Yılmaz; "Halkın oylarıyla seçilmiş olmak hiç kuşkusuz bizlere olduğu gibi sizlere de çok büyük bir sorumluluk yüklüyor. Gelişen ve büyüyen Toroslar için siz değerli muhtarlarımızla sürekli görüş alışverişi yapmayı, sorunları ve talepleri ivedilikle çözüme kavuşturmayı çok önemsiyoruz" diye konuştu.
    Ekonomik ve sosyal kalkınmanın yerelden başladığına dikkat çeken Başkan Yılmaz; şunları söyledi:
    "Sizler, mahallelerinizdeki her bir hanenin sevincini de, hüznünü de, eksiğini de en iyi şekilde bilen ve belediye olarak bizlerin yapacağı hizmetlere en somut katkı ve önerileri sunacak kişilersiniz. Sizlerin vasıtasıyla Toroslar halkımıza vereceğimiz hizmetlerin hızını ve kalitesini yükseltmek istiyoruz. Mahalle ve köylerinizde yaşadığınız sıkıntıları, bizlerden beklentilerinizi iletmeniz ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunmamız amacıyla düzenlediğimiz bu toplantının bundan sonra da geleneksel hale gelmesini planlıyoruz. Bizlere duyduğunuz güven ve vermiş olduğunuz değerden dolayı mutluyuz. Böyle bir organizasyonda bizleri bir araya getirerek sorunlarımızı dinleyen Başkanımıza teşekkür ediyoruz." 
    Toplantı sırasında muhtarlardan gelen talep ve önerileri dikkatle dinleyen Başkan Yılmaz, gelen taleplerin aciliyet sırasına göre giderilmesi için ilgili birim müdürlerine talimat verdi. Toplantı, Başkan Yılmaz’ın mahalle muhtarlarına rozet takmasıyla sona erdi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow