hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkandan vatandaşa aşure ikramı

    Başkandan vatandaşa aşure ikramı
    expand

    Başkandan vatandaşa aşure ikramı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA) – MERSİN’de Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Muharrem ayı nedeniyle kendi elleriyle 1500 kişilik aşure ikram etti.
    Yoğurt Pazarı’ndaki etkinliğe katılarak vatandaşların Muharrem ayını kutlayan Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, kendi elleriyle vatandaşlara aşure dağıttı. Yoğurt Pazarı Parkı’nda çadırda organize edilen aşure ikramına, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri, meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, esnaflar ile 7’den 70’e yüzlerce vatandaş katıldı. Başkan Gültak’ tarafından ikram edilen aşureleri almak için sıraya giren yüzlerce vatandaş, Başkan Gültak’a teşekkür etti.
    Vatandaşların Muharrem Ayı’nı kutlayan Başkan Gültak, "Muharrem Ayı, Hazreti Hüseyin’in şehit edildiği bir aydır. Bizim dinimizde önemli aylardan biridir. Biz de belediye olarak Muharrem Ayı’nda Aşure Günü’nü düzenledik. Yoğurt Pazarı gibi şehrimizin en önemli caddesinde vatandaşlarımızın Muharrem Ayı’nı kutluyoruz. Muharrem ayının tüm İslam ülkelerinde barışa, kardeşliğe ve huzura vesile olmasını diliyor; etkinliğimizde emek veren tüm personelimize teşekkür ediyorum" dedi.
    Başkan Gültak, aşure ikramının ardından etkinliğe katılan vatandaşlar ve çocuklarla sohbet etti, günün anısına hatıra fotoğrafları çektirdi.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow