hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Birim müdürleri telekonferans ile toplandı

    Birim müdürleri telekonferans ile toplandı
    expand

    Birim müdürleri telekonferans ile toplandı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA)- MERSİN'de Koronavirüs tedbirleri kapsamında belediye başkanı, birim müdürleri ve Başkan yardımcıları ile telekonferans yöntemiyle toplantı yaptı.

    Mezitli Belediyesi meclis toplantısının açılış konuşmasını yapan Başkan Neşet Tarhan, Mezitlililerle birlikte hareket ederek Korona virüsüne karşı verilen savaşı kazanacaklarını aynı zamanda rutin belediyecilik hizmetlerinin de aksamaması adına daha fazla çalıştıklarını ifade etti.  Tüm birimlerin ortak bir mücadele geliştirdiğine dikkat çeken Başkan Tarhan, “Bizler Mezitli Belediyesi çalışanları olarak tüm gücümüzle virüsün etkilerini azaltarak vatandaşlarımızın mağduriyetinin en aza indirilmesi için çalışıyoruz. Bunun yanında her zaman iyilikseverliği ile öne çıkan Mezitlililere‘iyilik bulaşıcıdır’ diyerek ortak bir mücadele alanı yaratmayı hedefledik. İnsanlar birbirine yardım ettikçe güçleri büyüyecek ve iyileşecektir. Mezitli’de ki hayırseverlerin ve dostlarımızın bu yardımseverlikleri takdire şayandır. Önemli olan bu yardımlaşmayı ve dayanışmayı sağlamaktır. Biz de Mezitli olarak bu birlikteliği sağlamış olmaktan mutluyuz. Bu iyilik yumağımız önümüzdeki Ramazan ayında da devam edecektir. Kim yardım yapıyorsa, o yardım kime ulaşıyorsa bunu kayıt altına alıyoruz. Özellikle yardımların durumunu öğrenmek isteyenlere de bunu rahatlıkla gösterebiliyoruz. Aynı zamanda yapılan yardımları da günlük olarak sosyal medyadan duyuruyoruz. Gün siyaset değil el birliği vererek dayanışma günü. Tüm partilere mensup meclis üyelerimizle, muhtarlarımızla el ele veriyoruz. Artık eski düzenin kalmadığına siyaset ve uygulama biçiminin değişeceğine inanıyorum” dedi.

    Başkan Tarhan, bu özel süreçte el birliği yapan tüm ilçe halkı başta olmak üzere, gönüllülere, personele, tüm kurum ve sivil toplum kuruluşlarına teşekkürlerini de iletti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow