hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Büyükşehir Belediyesi 100 kadını istihdam edecek

    Büyükşehir Belediyesi 100 kadını istihdam edecek
    expand

    Büyükşehir Belediyesi 100 kadını istihdam edecek

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA) – MERSİN Büyükşehir Belediyesi, sahada görev yapmak üzere toplam 100 kadın personel alımı için ilana çıktı.
    İŞKUR üzerinden ilana çıkan Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin ilanları 1 Ekim tarihinde yayında kalacak. İlanların kaldırılmasının ardından, Kariyer Merkezi’nin yapacağı mülakatlar ile personel seçimine gidilecek ve bu sayede 100 kadın istihdam edilecek. Vasıfsız işçi olarak Büyükşehir Belediyesi bünyesine kazandırılacak olan kadınların başvurularında 40 yaşını geçmemiş olmaları ve en fazla ortaokul mezunu olmaları şartı aranacak.
    Büyükşehir Belediyesi, Çevre Koruma ve Kontrol ile Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’nda görevlendirilerek, kentin daha güzel hale gelmesi için emek verecek olan kadınların 50’si, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı bünyesinde Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluk alanında bulunan cadde, bulvar, sokak ve meydanlarda görevlendirilecek. Diğer 50’si ise, Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’nda ise çim biçme, budama, çiçek ve ağaç dikimi, ilaçlama, gübreleme, toprak takviye-tesviye, parklarda genel temizlik ile çiçek, çim, ağaç sulama gibi işlerde çalışacak.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow