hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Büyükşehir Spor Kulübü Basketbol namağlup şampiyon oldu

    Büyükşehir Spor Kulübü Basketbol namağlup şampiyon oldu
    expand

    Büyükşehir Spor Kulübü Basketbol namağlup şampiyon oldu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN (DHA)- MERSİN Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Yerel Lig'i namağlup şampiyon olarak tamamlayan ve Bölgesel Lig'de mücadele etmeye hak kazanan Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Basketbol Takımı oyuncularını ağırladı.
    Yerel Lig sezonunu namağlup olarak kapatarak şampiyon olan Mersin Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Büyük Erkekler Basketbol Takımı oyuncuları, Kulüp Başkanı Özgür Timur ve antrenör Ramazan Yücer ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i ziyaret ederek şampiyonluk kupasını ve 33 sırt numaralı takım formasını hediye etti.
    Sporcularla tek tek tokalaşarak tebrik eden Başkan Seçer, yeni bir takım olmalarına rağmen güzel başarı elde ettiklerini söyledi. Seçer, başarıda emeği geçen herkesi kutlayarak "Başarımız devam edecek. Farklı kategorilerde, farklı alanlarda başarılı olacağız. Tartışmasız. Çünkü buna koşullanmışız. Bunun için her türlü imkanı seferber edeceğiz. Başarılı olmak için ne gerekiyorsa, hangi koşulları yerine getirmemiz gerekiyorsa bunları da gerçekleştireceğiz" dedi.
    Spor faaliyetleri için altyapının ve antrenman yapılacak alanların son derece önemli olduğuna işaret eden Başkan Seçer, kulübün liyakatli antrenörlerle çalışmak istediğini ifade ederek, "Bizim için bütün amatör kulüpler önemli. Biz Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü olarak kentte faaliyet gösteren diğer amatör spor kulüpleriyle bir rekabet düşüncesinde değiliz.  Onlar da bizim kardeş kulüplerimiz. İşbirliği yaparız. Bizim derdimiz topyekûn Mersin’de amatör spora katkı sunmak, amatör sporun kente sağlayacağı olanakları kentin kullanmasını sağlamak. Çünkü spor demek barış, arada olmak, huzur ve kardeşlik demek. Sporun olduğu yerde centilmenlik olur. Sporun olduğu yerde gençlerimiz kendilerini, özellikle çağımızın en büyük sorunlarından biri olan, madde bağımlılığı gibi toplumu yoran, aileleri yoran, üzen bir takım kötü alışkanlıkların dışında bulur" diye konuştu.
    Sporun bir kentin tanıtımına önemli katkılar yaptığını da vurgulayan Başkan Seçer, "Bakın büyük erkeklerde başarılı olduk. Şimdi bölgesel ligde mücadele edeceğiz. Orada da başarılı olursak 2. Lig’e çıkacağız. Önce şehir duydu, sonra bölge duyacak, sonra ülke duyacak. İnşallah daha ileriki dönemlerde de tüm dünyaya, Avrupa’ya sesimizi duyurma imkanımız olacak. Kentimizi, ülkemizi tanıtma imkanımız olacak. Bunlar önemli gelişmeler. Bizim de arzu ettiğimiz, istediğimiz yöneticiler olarak bu. Daha çağdaş, daha tanınmış, refah düzeyi artmış bir kent olalım. Mersin eğitimi yüksek, sanatın, kültürün konuşulduğu, yaşandığı bir kent olsun. Dünyada saygın bir kent olalım. İstiyoruz ki herkesin yüzü gülsün. Bu memlekette herkes çocuğuna iyi bir eğitim verdirebilsin, sıcak yuvada, evde yaşatabilsin. Spor yapma imkanları olsun. Temiz bir çevrede yaşama hakkına sahip yurttaşlarımızın bu imkanlardan faydalanmasını sağlayalım. Bizim de arzu ettiğimiz bu" ifadesini kullandı.
    Mersin Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Büyük Erkekler Basketbol Takımı kaptanlarından Önder Fındık da takım arkadaşları adına yaptığı konuşmada, Başkan Seçer’e katkılarından dolayı teşekkür ederek, 2’nci Lig’e yükselecekleri sözünü verdi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow