hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çocukların kışlık kıyafetleri büyükşehirden

    Çocukların kışlık kıyafetleri büyükşehirden
    expand

    Çocukların kışlık kıyafetleri büyükşehirden

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA) - MERSİN Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Kıyafet Evi, kış aylarının gelmesi ile birlikte, çocukların mont ve bot ihtiyaçlarını karşılıyor.
    Sosyal Yardımlar Şube Müdürlüğü personeli Nesrin Çalışkan, Kıyafet Evi ile bugüne kadar 2 bin 500 aileye ulaştıklarını belirtti. Çalışkan, "2 bin 500 ailede ortalama 7 bin 500 çocuğumuzu giydirdik. Yeni mont, eşofman takımı, bot ve spor ayakkabı alımı yapıldı. Amacımız çocuklarımızı mutlu etmek, soğuk kış günlerinde onları ısıtabilmek. Başvurularımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Taleplerimiz çok fazla. Geri dönüşlerimiz de çok güzel. Çocuklar buradan çok mutlu ayrılıyor. Projemize coşkulu bir şekilde devam ediyoruz" dedi.
    Asgari ücretin altında geliri olan ya da hiç geliri olmayan aileler, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı'na dilekçe ile başvurarak, Kıyafet Evi hizmetinden faydalanabiliyor. Kıyafet Evi'nden ihtiyaç sahibi vatandaşlar, yaz, kış ve okul sezonu olmak üzere yılda 3 kez, elbise ya da ayakkabı alabiliyor.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow