hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    EMO'da seçim heyecanı başladı

    EMOda seçim heyecanı başladı
    expand

    EMO'da seçim heyecanı başladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA)- MERSİN'de Elektrik Mühendisleri Odası'nda (EMO) 11'inci dönem seçim süreci başladı. Mevcut başkan Seyfettin Atar, yeniden aday olduğunu açıkladı.

    EMO Mersin Şubesi olarak çalışma dönemi boyunca önemli sayıda ve nitelikte proje, etkinlik, eğitim ve organizasyonu hayata geçirdiklerini belirten Atar, oda olarak güçlerini mesleki değerlere saygılı üyelerden aldıklarını söyledi. Kenti ilgilendiren her  konuda, kamuoyunu bilgilendirmeyi toplumsal bir görev ve sorumluluk olarak gördüklerini vurgulayan Atar şunları söyledi:

    "Yönetim kurulumuz, meslektaşlarımızın haklarının korunması, geliştirilmesi ve mesleki birikimlerimizin toplum yararına kullanılmasına yönelik bir anlayış ile çalışmalarına devam etmiş olup bundan sonra da, bu doğrultuda çalışmalarına devam edecektir. EMO Mersin Şubesi her zaman,  gücünü mesleki değerlere saygılı üyelerinden almıştır. Gelecekte de aynı inançla, ‘Saygın Üye, Saygın Meslek Odası’ anlayışından taviz vermeden çalışmalarını sürdürecektir. Şubemizin bu güne kadar sürdürdüğü işlevini yeni döneme uygun olarak güncellemesi, günümüzün ihtiyaçlarına göre yeniden değerlendirmesi önem taşımaktadır. Gerçekleştirdiğimiz projelere yenilerini katmak, şubemizi daha ileri ve daha yükseğe taşımak temel hedefimizdir. Bu bağlamda; yeni katılımlar ile gücüne güç katan, üretken, çalışkan ve gelişime açık yapımız, şubemizi daha ileri noktalara taşımakta bize ivme kazandıracaktır. Hedeflerimizi gerçekleştirmede ‘birlikte yönetme, üretme ve karar alma’ prensibimizi oda komisyonlarıyla ve konuya özel değerlendirme toplantılarıyla, meslektaşlarımızın aktif katılımı ile üreteceğimiz fikir ve projelerle yol almaya devam edeceğiz. Gelişime açık fikirli olmak meslek alanlarımızda ve üyelerimizin sorunlarına yaklaşımda ortak aklı harekete geçirmek için sadece kurulu ile sınırlı olmayan demokratik bir çalışma anlayışını dönemimiz boyunca sürdürmek en hassas olacağımız konu olacaktır."

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow