hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Gençlik Kampı, roman çocukları ve annelerini ağırladı

    Gençlik Kampı, roman çocukları ve annelerini ağırladı
    expand

    Gençlik Kampı, roman çocukları ve annelerini ağırladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA)- MERSİN'de Büyükşehir Belediyesi, Tarsus Gençlik Kampı’nda Akdeniz Roman Dernekleri Federasyonu (AKROMFED) üyesi anneleri ve çocuklarını ağırladı.
    Büyükşehir’in toplu taşıma aracıyla Gençlik Kampı’na getirilen anneler ve çocukları, önce gezinti aracıyla doğal ortamı gezme imkanı buldu. Yemek ikramının ardından çocuklar, Gençlik Kampı’nda özel olarak hazırlanan survivor parkurunda gönüllerince eğlendi. Gençlik Kampı’nın muhteşem ortamında oldukça mutlu anlar geçiren çocuklar, en keyifli dakikaları ise kanoya bindiklerinde yaşadı. Kamp görevlilerinin yakından ilgilendikleri kano etkinliğinde çocuklar suyun keyfini doyasıya yaşadılar. Çocuğuyla birlikte ilk kez Gençlik Kampı’na gelen Sevda Uymaz, “Gerçekten çok eğlendik. Burada, böyle şeylerle karşılaşacağımızı bilmiyorduk ve sürpriz oldu” dedi.
    AKROMFED’in bir başka üyesi olan Yasemin Kırgız ise “Burada stres atma imkanı bulduk. Bizde eğlendik, çocuklarımızda eğlenme şansı buldular. Gençlik Kampı’nda bu imkanların olduğunu bilmiyorduk; görünce çok şaşırdık. Hayatımızda ilk kez kanoya binmenin zevkini tattık. Umarım bir kez daha buraya gelme şansı buluruz. Büyükşehir yetkililerine teşekkürlerimizi iletiyoruz” diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow