hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Gültak ve Yılmaz, yeni yılı kutladı

    Gültak ve Yılmaz, yeni yılı kutladı
    expand

    Gültak ve Yılmaz, yeni yılı kutladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA) - MERSİN'de, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak ile Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, yayınladıkları mesajlar ile yeni yılı kutladı.
    Yeni yılın Türkiye'ye ve vatandaşlara sağlık, bolluk, bereket, huzur ve hayır getirmesini dileyen Gültak, "Yeni yılda tüm insanlığın, en başta koronavirüs salgınından kurtularak, eski huzurlu günlere dönmeyi temenni ediyorum. Gönül belediyeciliği ilkesiyle daha yaşanabilir, sağlıklı, düzenli ve temiz bir kent için hizmet ve projeler üretmeye devam edeceğiz. Yeni umutlarla karşıladığımız 2021 yılının, başta milletimiz olmak üzere, tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.
    Başkan Yılmaz ise mesajında, "Yeni yılda en büyük arzumuz, ülkemizin, şehrimizin ve ilçemizin her alanda daha da gelişmesi, sağlık ve huzur ortamının devam etmesidir. Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de koronavirüs salgınıyla mücadele ettiğimiz bir yılı geride bırakıyoruz. 2021 yılı Toroslar'da yatırım yılı olacak. Sağlıktan ulaşıma, üretimden istihdama, eğitimden kültür, sanat ve sportif faaliyetlere kadar hayata geçirdiğimiz çalışmalarımız ve vizyon projelerimizle ilçemize artı değer kattık ve bu çalışmalarımızı aynı kararlılıkla ve üstüne daha da koyarak sürdüreceğiz" ifadelerine yer verdi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow