hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Gümüş’e Fair Play Şeref diploması

    Gümüş’e Fair Play Şeref diploması
    expand

    Gümüş’e Fair Play Şeref diploması

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA) – MERSİN Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Hüseyin Gümüş, 'Okulumun Neşesiyim, Fair Play Elçisiyim' projesi ile Fair Play Şeref diploması ile ödüllendirildi.
    Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi'nin (TMOK) "İyiye, doğruya, güzele" sloganı ile bu yıl 37’ncisini düzenlediği 2018 Türkiye Fair Play Ödül Töreni, Olimpiyatevi'nde gerçekleşti.
    Fair Play ruhunu yansıtan davranış ve projeleriyle 15 kişi ve kuruluşun ödüllendirildiği Türkiye Fair Play Ödülleri Töreni'ne Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC) Asbaşkanı ve TMOK Başkanı Prof. Dr. Uğur Erdener, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet Baykan ile çok sayıda davetli katıldı.
    Mersin Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nden Öğretim Üyesi Dr. Hüseyin Gümüş, 'Okulumun Neşesiyim, Fair Play Elçisiyim' projesi ile ödüle layık görüldü.
    Öğretim Üyesi Dr. Hüseyin Gümüş, Fair Play kavramını tanıtmak amacıyla hazırladığı projeyle 5000'i aşkın ilköğretim öğrencisinin fair play eğitimi almasını sağlamasının yanı sıra konu ile ilgili çok sayıda köşe yazısı yazması, akademik çalışmalarda bulunması, bilimsel makale ve bildiri yayınlaması nedeniyle, Fair Play Şeref diploması ile ödüllendirildi.
    Gümüş, ödülünü TMOK Fair Play Komisyonu Başkanı Erdoğan Arıpınar elinden aldı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow