hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hamit Tuna Süper Lig sözü verdi

    Hamit Tuna Süper Lig sözü verdi
    expand

    Hamit Tuna Süper Lig sözü verdi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA) - MERSİN'de, Toroslar Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, Mersin İdmanyurdu'nu Süper Lig'e çıkaracaklarının sözünü vererek, "Düştüğümüz yerden kalkmasını da biliriz. Mersin İdmanyurdu küllerinden yeniden doğacak" dedi.
    31 Mart seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarını sürdüren Tuna, Mersin İdmanyurdu Taraftarlar Derneği'ni ziyaret etti. Meşalelerle karşılandığı dernekte Kulüp Başkanvekili ve Futbol Şube Sorumlusu Şevket Varan, Dernek Başkanı Osman Özel, yönetim kurulu üyeleri ve taraftarla ile bir araya gelen Tuna, "Mersin İdmanyurdu'nun bu durumda olması bizleri üzüyor. 2004 yılında ilk belediye başkanı olduğumda, takımın kurumsal kimliğe kavuşması gerektiğini söyledim. Tesis için Toroslar'da 60 dönüm yer ayırdım. '6 bin metrekarelik kısmında sosyal tesis, geri kalan kısmında da futbol sahaları yapalım ve alt yapıya önem verelim' dedima ma maalesef dinlemediler. Öncelikle kurumsal kimlik katmamız lazım. Biz düştüğümüz yerden kalkmasını da biliriz. Mersin İdmanyurdu küllerinden yeniden doğacak. Allah'ın izni ile Mersin İdmanyurdumuzu önce BAL'dan 3'üncü Lig'e, sonra 2'nci Lig ve 1'inci Lig'e taşıyacağız ve ardından Süper Lig'e çıkaracağız" diye konuştu.
    Tuna, seçilmesi halinde Mersin İdmanyurdu Spor Kompleksi'ni hayata geçirerek kırmızı-lacivertli ekibi tesis sahibi yapacaklarının da müjdesini verdi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow