hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İşitme engelli personel hizmet içi eğitimlerden yararlanabilecek

    İşitme engelli personel hizmet içi eğitimlerden yararlanabilecek
    expand

    İşitme engelli personel hizmet içi eğitimlerden yararlanabilecek

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA)- MERSİN'de Büyükşehir Belediyesi, hayata geçirdiği 'Engelsiz Eğitim Projesi' ile Belediye Akademisi Uzaktan Eğitim Portalı’ndan özel gereksinimli personelin de faydalanmasına olanak sağlıyor.
    Büyükşehir Belediyesi, personeli için verdiği hizmet içi eğitimin kalite standartlarını artırarak, bütün personelin eğitimlerden eşit olanaklarla yararlanmasını sağlıyor. Her alanda verdiği eğitimlerle personelinin gerekli yeterliliği ve yetkinliği kazanmasını sağlayan Büyükşehir Belediyesi,'Engelsiz Eğitim Projesi' ile Belediye Akademisi Uzaktan Eğitim Portalı’ndan özel gereksinimli personelin de faydalanmasına olanak sağlıyor.
    Projeyi hayata geçiren İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı, Belediye Akademisi Uzaktan Eğitim Portalı’nda yayınlanan hizmet içi eğitimlerden özel gereksinimli personelin de sorun yaşamadan faydalanabilmesini amaçlıyor.Proje kapsamında; işitme engelli personelin Belediye Akademisi Uzaktan Eğitim Portalı'nda yayınlanan bütün eğitimlerden faydalanabilmesi için iç eğitmen yeminli işaret dili tercümanı personel tarafından eğitimin çevirisi yapılarak sisteme yükleniyor.
    Aynı zamanda eğitimlere Uzaktan Eğitim Modülü sayesinde her yerden erişim sağlanabildiği için pandemiden dolayı evden çalışan bedensel engelli personeller de ulaşım sorunu yaşamadan evinden eğitimlere kolaylıkla katılım sağlayabiliyor.
    Engelsiz Eğitim Projesi Eğitimleri kapsamında; Belediye Akademisi Uzaktan Eğitim Portalı Giriş Rehberi, Oryantasyon Eğitimi, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi Farkındalık ve Motivasyon Teknikleri Eğitimlerinin işaret dili ile çekimleri yapılarak Belediye Akademisi Uzaktan Eğitim Portalı’na yüklendi. Hizmet içi eğitim planı kapsamında gerçekleşecek tüm eğitimlerde engelsiz eğitim çekimleri yapılarak sisteme yüklenecek.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow