hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Malzemeler belediye atölyelerinde üretiliyor

    Malzemeler belediye atölyelerinde üretiliyor
    expand

    Malzemeler belediye atölyelerinde üretiliyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA) - MERSİN Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetlerinde kullanılan malzemelerin belediye bünyesindeki atölyelerde üretilmesiyle verim ve tasarruf sağlanıyor.
    Geri dönüşüm çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Fen İşleri Dairesi Başkanlığı'nda görevli bakım onarım sorumlusu Caner Coşkun, kaynakları daha etkin ve verimli bir şekilde kullandıklarını belirtti. Coşkun, "Belediye hizmet noktalarımız, kamu binalarımız, mezarlıklarımız, muhtarlıklarımız ve diğer tüm hizmet noktalarımızda duvar, alçı sıva, boya, seramik işleri, kapı, pencere imalatları ve benzeri birçok inşaat kalemlerimizi kendi uhdemizde gerçekleştiriyoruz. Böylelikle kaynaklarımızı etkin ve verimli kullanarak hizmetlerimizin aksamadan yürütülmesine olanak sağlıyoruz" dedi.
    Bakım-onarım şefliği bünyesinde 51 personelin çalıştığını aktaran Coşkun, "Ayrıca bu personellerimiz, mobil ekip olarak da hizmet vermektedir. Bakım onarım ekibimiz, seçimlerden hemen sonra 2019 yılı içerisinde, Belediye Başkanımız Vahap Seçer'in öncülüğünde, hizmetlerde herhangi bir aksama yaşanmaması, kamu kaynaklarımızın etkin ve verimli kullanılması, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşması amacıyla kuruldu" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow