hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    MDTO 30’ncü yaşını kutladı

    MDTO 30’ncü yaşını kutladı
    expand

    MDTO 30’ncü yaşını kutladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA)- MERSİN Deniz Ticaret Odası (MDTO) 30’ncu kuruluş yıl dönümünü görkemli bir baloyla kutladı.
    MDTO’nun kuruluş yıl dönümü balosu Hilton Otel’de gerçekleşti. Baloya, Vali Ali İhsan Su, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Deniz Kuvvetleri Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Ercan Kireçtepe, Türkiye Odalar Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, MDTO Başkanı Cihat Lokmanoğlu, milletvekilleri, oda üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, denizciliğin ve deniz ticaretinin gelişmesinde önemli katkılar sunan odanın kuruluş yıl dönümünü kutlayarak, kentin deniz ticareti alanında daha da gelişmesi için Büyükşehir Belediyesi olarak her anlamda destek vereceklerini söyledi. Başkan Seçer, deniz ticareti esnasında yapılan deniz kirliliğine de dikkat çekerek, ticaret yapan firmaları, denizi ve çevreyi kirletmeme konusunda hassas davranmaya davet etti.
    TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu da yıl dönümlerinin önemli anlamlar ifade ettiğini belirterek, "30 yaş aslında Mersin Deniz Ticaret Odası'nın kökleştiğinin en somut göstergesi. Kurumun, bir başka önemi de Türkiye'deki iki deniz ticaret odasından biri olmasıdır" dedi.
    Vali Su da, 3 tarafı denizlerle çevrili olan Türkiye'nin, stratejik anlamda dünyanın en önemli yerleşkesine sahip olduğunu kaydederek, "Ülkemiz genelinde ve kentimiz özelinde hem kamu sektöründe çok önemli hizmetler, yatırımlar gerçekleştiriliyor hem de özel sektörde çok ciddi yatırımlar yapılıyor. Bu önemli hizmetlerin bir kısmı sivil toplum kuruluşları eliyle gerçekleştiriliyor. Bu çerçevede deniz ticaret odamız da ilimizin gelişimine önemli katkılar sağlıyor" diye konuştu.
    Odanın çalışmalarına ilişkin sinevizyon gösterimlerinin ardından Grup Megaband sahne aldı. Grubun ardından sahneye gelen ünlü sanatçı Ayşegül Aldinç de gece geç saatlere kadar söylediği şarkılarda baloya katılanlara unutulmaz bir gece yaşattı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow