hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mersin Beşiktaşlılar Derneği’nde Ufuk Onuk yeniden başkan

    Mersin Beşiktaşlılar Derneği’nde Ufuk Onuk yeniden başkan
    expand

    Mersin Beşiktaşlılar Derneği’nde Ufuk Onuk yeniden başkan

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA)- MERSİN'de Beşiktaşlılar Derneği Olağan Genel Kurulu’nda üyeler, oy birliğiyle Ufuk Onuk’u yeniden başkan seçti.

    Mersin Beşiktaşlılar Derneği, Olağan Genel Kurul gerçekleştirdi. Üyelerin oylarının çoğunluğunu alan Onuk, yeniden başkan seçildi. Açılış ve yoklamanın gerçekleştiği genel kurulda; Yönetim, Denetim ve Disiplin Kurulu ibrası, tahmini bütçenin görüşülmesi ve oylanması, Yönetim, Denetim ve Disiplin Kurulu’nun seçimleri de yapıldı. Kurul, dilek ve temennilerle son buldu. Buna göre Mersin Beşiktaşlılar Derneği’nin yeni Yönetimi şu isimlerden oluştu; Ufuk Onuk, Emin Telci, Alper Uysal, Erol Dibo, Göksel Çat, Murat Mercan, Dilek Kurtuluş, Ali Çıkaran, Sercan Çelikcan, Burçin Köksal, Mustafa Çelenk.

    Kurul’da konuşan Beşiktaş Jimnastik Kulübü Eski Yönetim Kurulu Üyesi ve Mersin Beşiktaşlılar Derneği Eski Başkanı Melih Aydoğdu, yeni yönetimin, hem eski hem de yeni isimlerin yer aldığı karma bir listeden oluştuğunu söyledi. Her zaman birlikte hareket edeceklerini belirten Aydoğdu; “Bir lokalimiz olmasını da canı gönülden istiyorum” dedi. Beşiktaş Jimnastik Kurulu’nun Genel Kurulu’na da değinen Aydoğdu, seçimlere destek veren herkese teşekkür etti. Yönetimde yer alan ilk Mersinli olduğunu da anımsatan Aydoğdu, bunun bir başlangıç olduğunu ve devamının gelmesini dilediğini söyledi. Mersinlilerin desteğini çok fazla hissettiğini de dile getiren Aydoğdu, bunun için dernek üyelerine teşekkür etti.

    Desteklerinden dolayı tüm üyelere teşekkür ederek sözlerine başlayan Mersin Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Onuk ise, istek ve temennilere değindi. Bir yerlerinin olmasının herkes kadar kendisinin çok istediğini kaydeden Onuk, “Ancak bunun için bir bütçemizin olması gerekiyor. Aidatlarımızı toplamakta zorlanıyoruz. Daha güzel şeyler için, özverimizi arttırıp güç birliği yapmamız gerekiyor. Sizlerden bu konuda hassas olmanızı dileyerek, hepimize saygılarımı ve sevgilerimi iletiyorum” diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow